Szeretettel meghívlak a
Katedra Alapítvány az Egészség- és a Környezettudatos Életmód széleskörű
elterjesztését célul tűző
"Egészség Akadémia: Fogalmad sincs arról hogyan vagy, amíg nem tudod, hogyan lehetnél!"
című Előadássorozatának következő izgalmas és nem mindennapi előadására, melyet Antal Vali fog tartani és fő témája,
"Egészség Akadémia: Fogalmad sincs arról hogyan vagy, amíg nem tudod, hogyan lehetnél!"
című Előadássorozatának következő izgalmas és nem mindennapi előadására, melyet Antal Vali fog tartani és fő témája,
A
BIONOM TÁPLÁLKOZÁS ALAPJAI
Varga Nikolettától:
"Az újonnan hozzánk
érkező Olvasók szinte egytől egyig - különféle formában megfogalmazva -
felteszik a kérdést, hogy mi az a bionom táplálkozás és hogy milyen
táplálkozási irányzatot kövessenek, ill. mi melyiket követjük.
De mi egyetlen egy irányzatot
sem követünk, mondhatjuk úgy: kimazsoláztuk a nagy táplálkozási formák közül a
számunkra elfogadott és használható információkat.
A legtöbb irányzatnak,
diétának van hátránya, méghozzá az, hogy korlátoz, és így mindig elvesz valamit
és – legalábbis szerintem - egyeduralomra törekszik, mellyel szinte mindegyikük
a saját egyedülálló és egyedül üdvözítő táplálkozási rezsimét képviseli. DE
ilyen nincs!
Olyan korban élünk, amikor a
kapcsolatok és foglalkozások mintái azonos értelemben hullnak darabjaira, egyre
több a bizonytalanság, a nagy függetlenségi törekvések közepette a
táplálkozásunkra gyakorolt hatás is formálódik – hogy időt takarítsunk meg a
főzési időből igyekszünk lecsippenteni, és bekerülnek étrendünkbe a kész-,
félkész ételek. … és elvész a főzés művészete, a fiatal lányok nagy többsége
nem veszi át édesanyjuktól ezt a képességet, és a gyorsan elkészíthető
ételeknél már csak az íz a fontos, az már nem, hogy milyen módon érték el azt
és az milyen hatással van szervezetünkre. Az a tapasztalatom, hogy a - és nem
kizárólag magyarországi - lakosság nagy része megelégszik a csekély értékű
termékekkel, mert kényelmesek, és ez első pillantásra olcsók is. Ez az éppoly
"ízetlen", mint amilyen veszélyes tendencia bizonyára mindaddig
tartani fog, amíg az emberek széles köreiben ki nem alakul az általános
egészségtudatosság és speciálisan a táplálkozástudatosság. …
No, hogy hogyan is lehet
tudatossá válni, hogyan is lehet ebben az első pillantásra némileg bonyolultnak
tűnő „új” világban eligazodni: az egyes összetevők helyes felosztása, a
teljesértékűség, a sav-bázis-egyensúly és a saját típus, stb. között ebben
nyújt nagy segítséget Vali szerda esti előadása. Úgy vélem, hogy azok, akik még
keresik útjukat, ezen az estén tudatába kerülhetnek ismét önnön természetüknek,
hogy megtalálják önmagukban a harmónia alappilléreit, amelynek egyik pillére a
megfelelő táplálkozás. … és amikor a szervezet képes megtisztulni, a lélek is
fejlődhet, és a tudat is kitágulhat…"
Időpont: 2012.05.02. szerda
18:00-21:00
Előadó: Antal Vali
Téma: A Bionom Táplálkozás Alapjai
Várható időtartam: 3 óra -
tőletek függ, mennyit kérdeztek, és mennyire érdekel benneteket még mélyebben a
téma.
Helyszín: Hunguest Hotel
Platánus
H-1087 Budapest, Könyves K. krt. 44. térkép >>
H-1087 Budapest, Könyves K. krt. 44. térkép >>
Részvételi díj: előre
jelentkezéssel 1.500,- Ft. Jelentkezés nélkül: 3.000,- Ft
Természetesen ezen az alkalmon is ajándékkal várunk, melyet a Bionom Biobolt felajánlásának köszönhetünk. Ez egy 500 Ft értékű levásárolható "Bionkód", az előadást követően kapsz meg közvetlenül email címedre, melyről jelentkeztél.
Természetesen ezen az alkalmon is ajándékkal várunk, melyet a Bionom Biobolt felajánlásának köszönhetünk. Ez egy 500 Ft értékű levásárolható "Bionkód", az előadást követően kapsz meg közvetlenül email címedre, melyről jelentkeztél.
Minden héten pénteken tesszük közzé a következő előadást, kérlek kövesd figyelemmel az oldalt hogy előre betervezhesd az időpontokat.
Szeretettel várunk,
Lilla
antalvali.com
antalvali.com
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése