Sokat írtunk már a csipke bogyóról (6000-mg). Itt az ősz, itt van újra és csak el kell menni érte és ott hever a vállad előtt. Sok kell belőle, legalább 52 kg. Mit is kezdjünk ekkora mennyiséggel ? Először is össze kell gyűjteni.Óránként a legügyesebbek 2 kilogrammot tudnak leszedni . Tehát 26 óra szükséges hozzá .Napi 2-3 órával számolva 10 napot vesz igénybe . Mit kapsz a 26 óráért ? Kitágult tüdőt,nyugalmat,csendet és megnyugvást,hogy ismered a környék rejtett bugyrait és 10000 szúrást, de legalább érzed ,hogy élsz. Ezután büszkén vállalhatod ,nemcsak görögből,olaszból és horvátból vagy otthon.
Kapsz 52 kg egészséget és ajándék éveket 2030 után is ! Megéri ? Dönts okosan!
Három teli zsákban ott fog pihenni a jövőd a konyhádban vagy a pincédben .Újra feltesszük a kérdést mit kezdjünk vele ?Először is meg kell tisztítani. Mosni és tisztítani a szárától és a leszáradt virágjától. Ha ez kész van, újra eltelt 12-15 óra ki mennyire manuális . Ez után már ládákban szellős helyen kell tárolni,hogy a nedvességtől ne kezdjen el penészedni!!!!!!!!!
Itt jön az első elágazó . Csináljak hagyományos lekvárt ? Annak nincs semmi értelme ,hisz a főzéssel az íz megmarad,de a vitamin elszáll . Ne feledjük csipke bogyó ízt lehet csinálni kőolajból is ,ahhoz csak a benzinkútig kell lemennünk és már is ott van a csipke íz alapanyaga. Tehát a lekvár, az zsák utca !
Csináljak tisztított csipke húst ? Megpróbáltam 10 dkg készült el egy óra alatt 40 dkg csipkéből . Tehát a csipke húsig van 140 órám . Napi 2-3 órával számolva ez két hónap. Ez nem megoldás . A másik probléma : hol van a C vitamin a bogyókon belül ? Biztos,hogy a húsban ? Nincs ismeretem róla. Lehet,hogy a magokkal ki dobom a lényeget .Nem szabad kockáztatni és a két hónap is sok . Tehát a hús, az zsák utca !
Csináljak hidegen sajtolt csipke olajat ? Igen ez egy nagyon jó ötlet . Dél-Amerikában ezt már kitalálták .Igen csinálnám ,csinálnám,de nincs sajtoló berendezésem . 52 kg-nál már megérné egyet venni ,de nincs a piacon .Pálinka főzőt már sokfelé lehet kapni .Az állam is ösztönzi a saját pálinka főzést . Ki várjuk 2030-ig,hogy talán a pálinka főző készülékek mellett lehet kapni csipke bogyó sajtolót is . Tehát az olaj, az zsák utca !
< />
Csináljunk szárított bogyót ? Igen ,szárítsuk le alacsony 30 celsius fokos hőmérsékleten 5-6 kilogrammonként. Ez is 12-15 nap . Kb. egy adagot 30 óráig kell szárítani . Szárítókat vagy nyári nevén aszalókat dögivel lehet kapni a szaküzletekben . A végén kapunk 25-32 kg szárított csipke bogyót a teljes vitamin készlettel és tápanyagokkal . A szárazsága miatt tartóssá válik és a jövő évi majálisig bőven eltartható. Átszellőzős pamut zsákokban lehet tárolni . Naponta elő lehet kapni 15-20 dkg szárított bogyót és tetszőlegesen használható . Fog erősítésként szárazon rágcsálható,chips helyettesítő. 20 órás hideg áztatás után: hideg teaként fogyasztható . A maradék ázalékot turmixolva finom bél fertőtlenítő és bél tisztító magokban gazdag folyadékot kapunk . Ne feledjétek ez az élelem természetes a Ti kezetek által teremtett jövő ! Csak természetesen, leplek és álcák nélkül !
Kapsz 52 kg egészséget és ajándék éveket 2030 után is ! Megéri ? Dönts okosan!
Három teli zsákban ott fog pihenni a jövőd a konyhádban vagy a pincédben .Újra feltesszük a kérdést mit kezdjünk vele ?Először is meg kell tisztítani. Mosni és tisztítani a szárától és a leszáradt virágjától. Ha ez kész van, újra eltelt 12-15 óra ki mennyire manuális . Ez után már ládákban szellős helyen kell tárolni,hogy a nedvességtől ne kezdjen el penészedni!!!!!!!!!
Itt jön az első elágazó . Csináljak hagyományos lekvárt ? Annak nincs semmi értelme ,hisz a főzéssel az íz megmarad,de a vitamin elszáll . Ne feledjük csipke bogyó ízt lehet csinálni kőolajból is ,ahhoz csak a benzinkútig kell lemennünk és már is ott van a csipke íz alapanyaga. Tehát a lekvár, az zsák utca !
Csináljak tisztított csipke húst ? Megpróbáltam 10 dkg készült el egy óra alatt 40 dkg csipkéből . Tehát a csipke húsig van 140 órám . Napi 2-3 órával számolva ez két hónap. Ez nem megoldás . A másik probléma : hol van a C vitamin a bogyókon belül ? Biztos,hogy a húsban ? Nincs ismeretem róla. Lehet,hogy a magokkal ki dobom a lényeget .Nem szabad kockáztatni és a két hónap is sok . Tehát a hús, az zsák utca !
Csináljak hidegen sajtolt csipke olajat ? Igen ez egy nagyon jó ötlet . Dél-Amerikában ezt már kitalálták .Igen csinálnám ,csinálnám,de nincs sajtoló berendezésem . 52 kg-nál már megérné egyet venni ,de nincs a piacon .Pálinka főzőt már sokfelé lehet kapni .Az állam is ösztönzi a saját pálinka főzést . Ki várjuk 2030-ig,hogy talán a pálinka főző készülékek mellett lehet kapni csipke bogyó sajtolót is . Tehát az olaj, az zsák utca !
< />
Csináljunk szárított bogyót ? Igen ,szárítsuk le alacsony 30 celsius fokos hőmérsékleten 5-6 kilogrammonként. Ez is 12-15 nap . Kb. egy adagot 30 óráig kell szárítani . Szárítókat vagy nyári nevén aszalókat dögivel lehet kapni a szaküzletekben . A végén kapunk 25-32 kg szárított csipke bogyót a teljes vitamin készlettel és tápanyagokkal . A szárazsága miatt tartóssá válik és a jövő évi majálisig bőven eltartható. Átszellőzős pamut zsákokban lehet tárolni . Naponta elő lehet kapni 15-20 dkg szárított bogyót és tetszőlegesen használható . Fog erősítésként szárazon rágcsálható,chips helyettesítő. 20 órás hideg áztatás után: hideg teaként fogyasztható . A maradék ázalékot turmixolva finom bél fertőtlenítő és bél tisztító magokban gazdag folyadékot kapunk . Ne feledjétek ez az élelem természetes a Ti kezetek által teremtett jövő ! Csak természetesen, leplek és álcák nélkül !
Ha ilyen mennyiségben be jön az életünk be a csipke bogyó ennek is vannak hátrányai . Erről a következő alkalommal mesélünk Nektek !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése